Stornování objednávky
Objednávku je možné stornovat (ze strany kupující/ho nebo prodávající/ho), pokud předmět ještě nebyl odeslán.
Objednávku stornuješ následovně:
- otevři si konverzaci s příslušným uživatelem/uživatelkou;
- stiskni symbol ⓘ v pravém horním rohu;
- vyber Stornovat objednávku a buď zvol důvod ze seznamu, nebo využij možnost Jiný a doplň podrobnosti.
Je možné, že prodávající bude stornování muset potvrdit. Nutné je to v případě, že už objednávku odeslal/a, avšak informace o sledování se ještě neaktualizovaly. Jestliže potvrzení ze strany prodávající/ho neproběhne, počkej prosím na automatické stornování objednávky, ke kterému dojde tak jako tak.
Poznámka
- Pokud objednávku stornuješ ručně, můžeš obdržet automatické negativní hodnocení. Jestli se mu chceš vyhnout, před zrušením objednávky informuj druhou stranu a zkuste se dohodnout. Daný uživatel nebo uživatelka pak bude moct hodnocení upravit nebo smazat.
- Jako kupující navíc můžeš počkat na automatické stornování objednávky a nestornovat ji ručně.
Dobré vědět
- Po stornování objednávky může prodávající v konverzaci vybrat možnost Vystavit znovu a předmět tak znovu nabídnout.
- V určitých situacích může také dojít ke stornování objednávky z naší strany.